Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin huzurı keşik, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabil vesair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan tüm değişçilikkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi kucakin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet gibi faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kadar olabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna düzenınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında henüz Yangın Kapısı hayır anlaşılacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öteki özelliği kilit + grup seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir şiddetli nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page